ΠΑΣΧΑ: Χριστός Ανέστη (4ο μέρος).

0 Comments

anastash

«Χριστός Ανέστη»!
φωνάζουμε και εμείς σήμερα. Αλλ' άραγε, αξιωθήκαμε να δούμε αναστημένο τον Χριστό; Γιατί, υπάρχει ο κίνδυνος να λέμε το «Χριστός Ανέστη», ενώ παραμένουμε πνευματικά νεκροί. Όμως, αφού ο Χριστός αναστήθηκε, γιατί εμείς συνεχίζουμε να παραμένουμε ακόμα στα μνήματα;

Ο Χριστός με την Ανάστασή Του κένωσε, άδειασε τον Άδη, νέκρωσε το βασίλειο του θανάτου, ελευθέρωσε όλους τούς ανθρώπους και έφερε την ζωή και την Ανάσταση σ' ολόκληρο τον κόσμο. Και το «Χριστός Ανέστη» επαξίως θα το διακηρύττουμε όλοι μας, αν και εμείς έχουμε αναστηθεί από τα μνήματά μας. Όταν και εμείς κρατούμε οδηγητικό στην ζωή μας το φως της Αναστάσεως, το φως πού πήγασε από τον ζωοδόχο τάφο του Χριστού. Αυτό το φως πού περιμένουμε τις ημέρες του Πάσχα να το πάρουμε από τον Άγιο Τάφο, για να το μεταφέρουμε και στα σπίτια μας, αλλά προπαντός να το εγκαταστήσουμε μέσα στην καρδιά μας. Για να ζούμε και εμείς μέσα στο φως και στην χαρά τής Αναστάσεως.
 

Θ. Θεοφυλάκτου

 

ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΚΩΦΩΝ

ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΚΩΦΩΝ

 
Το Κατηχητικό Κωφών γίνεται στη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ και γίνεται κατήχηση κάθε Δευτέρα 19:30 μ.μ. στην εκκλησία Ιερού Ναού Παναγίας Αχειροποιήτου, που βρίσκεται στην οδό: Αγίας Σοφίας 56, Θεσ/νίκης.
 Σας περιμένουμε στη κατήχηση των κωφών.
Ανοικτά: ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΩΣ ΜΑΙΟ
Κλειστά: ΙΟΥΝΙΟ ΩΣ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ
 

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

 

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ; 

 Ελάτε στην εκκλησία του Ιερού Ναού Παναγίας Αχειροποιήτου, που βρίσκεται στην οδό: Αγίας Σοφίας 54, Θεσ/νίκης.
Δείτε στον ΧΑΡΤΗ: 

Θα αναζητήσετε τον ιερέα
πατέρα Σπυρίδωνα που γνωρίζει την Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

Η ΕΞΟΜΟΛΟΗΓΗΣΗ: το πρωί 10:00 π.μ -13:30 μ.μ.

Επικοινωνία e-mail:
acheiropoiitos@freemail.gr

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

ey1

ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

top_logo1 pemptousia 

 

Go to top